VIDEO: Podívaná pro milovníky techniky. Na mostech u Kfel osazovali dva nosníky najednou
Foto: ŘSD Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Kfely – Na silnici I/20 u Kfel opravuje Ředitelství silnic a dálnic Karlovarského kraje dva mosty současně. Na prvním z nich (ev. č. 20-008) ve směru z Plzně do Karlových Varů, který prošel demolicí, silničáři o víkendu usadili 11 nosníků z odlehčeného betonu o délce 30 metrů s celkovou hmotností 330 tun.

„Cena stavebních prací na tomto mostě činí 32,8 milionu korun," uvádí ŘSD na sociálních sítích, kde je zveřejněno krátké video.

 

mostovka 2

mostovka na šířku

 

Na druhém mostě (ev. č. 20-007) určeném k rekonstrukci v těchto dnech probíhá brokování mostovky, zhotovení pečetící vrstvy a hydroizolace mostovky. Oprava tohoto mostu vyjde na 14,9 mil. Kč.

Zhotovitelem obou staveb v celkové hodnotě 47,7 mil. Kč je společnost LIZDROJ s.r.o.

„Řidiči místem projedou po souběžné objízdné trase s kyvadlovým provozem řízeným semafory. Zprovoznění mostů plánujeme do konce roku," dodává ŘSD.

 

mostevka dělníci

mostovka na výšku

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru