Trojice mužů zmlátila a okradla oběť u vlakového nádraží. Hrozí jim až deset let
Ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary – Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří osob ve věku 19, 21, a 26 let, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Čtvrtého pětadvacetiletého muže obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

Čtveřice obviněných mužů měla ve středu 13. září letošního roku krátce před devatenáctou hodinou u vlakového nádraží v Karlových Varech potkat muže, kterého jeden z obviněných znal, jelikož s ním měl mít v minulosti konflikt. Po slovní rozepři k němu měl přistoupit pětadvacetiletý muž, který ho kopl do zad a chytil ho do takzvané kravaty. Toho měl využít šestadvacetiletý muž, který napadenému muži strhl na krku zavěšenou taštičku, ve které měl peněženku s osobními doklady či finanční hotovostí. Napadený muž se chtěl rozběhnout za šestadvacetiletým mužem, který mu odcizil tašku. V tom mu ale zabránili dva nejmladší muži, kteří se postavili před něj a fyzicky ho napadli úderem pěstí do tváře a kopem do oblasti břicha. Poté z místa odešli. Napadenému muži měli způsobit škodu několik málo tisíc korun.

„Policisté se případem začali okamžitě zabývat a dva muže se jim podařilo vypátrat a zadržet po necelých dvou hodinách. Další dva muže policisté vypátrali a zadrželi následující den, tedy ve čtvrtek 14. září letošního roku. V případě prokázání viny hrozí mužům ve věku 19, 21 a 26 let trest odnětí svobody až na deset let. Pětadvacetiletému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se výtržnictví dopustil opětovně," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru