Karlovy Vary hledají vánoční strom
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Přípravy na letošní vánoční trhy už se pomalu rozbíhají a my hledáme jejich hlavní ozdobu, strom, který se stane hvězdou adventního času v našem městě.

Vhodným adeptem na vánoční strom města je zdravý, souměrně rostlý a hustě zavětvený jehličnan, nejlépe smrk nebo jedle, přiměřené výšky přibližně 15 metrů. Měl by růst na dobře dostupném místě, na které je možné přistavit jeřáb a nákladní vůz pro jeho naložení a přepravu.

Nabídky můžete zasílat městské organizaci Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary (Pavel Kyliš - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 724 273 925), a to nejpozději do 15. října. Pracovníci městské organizace nabídnuté stromy prohlédnou a zajistí také vše potřebné, tedy nutné povolení ke kácení, samotné pokácení, převoz a úklid.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru