Císařské lázně jsou v plném provozu, dojde ještě k několika úpravám
Císařské lázně. Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Národní kulturní památka Císařské lázně byla uvedena do provozu v polovině měsíce června letošního roku. Od té chvíle se v těchto jedinečných prostorech konají komentované prohlídky, koncerty, přednášky, konference a řada dalších kulturních akcí. Práce v samotném interiéru však ještě nekončí, je třeba provést několik úprav, které povedou ke zvýšení komfortu návštěvníků i účinkujících.

„Císařské lázně se staly, dle našich předpokladů, vyhledávaným místem nejen pro zájemce o komentované prohlídky, ale také pro návštěvy kulturních akcí v Zanderově sále, sále Atrium a dalších prostorech. Ani současný stav prostor však není finální. Dojde ještě k opatřením souvisejících s kvalitou, jako je například akustické zastínění či zatemnění a další úpravy v auditoriu, a to ke spokojenosti všech, kteří se do Císařských lázní vydají za zážitkem,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Do Císařských lázní denně zavítá v průměru 250-300 návštěvníků. Od otevření v měsíci červnu to již bylo více než 25 tisíc osob. Program v Císařských lázních v nejbližší době nabídne velmi pestrý program, jako například zahajovací koncert 189. sezóny Karlovarského symfonického orchestru, vzdělávací akci s podcastem Dobrovský & Šídlo – Podcast Paměti národa, přednášku známého českého cestovatele Ladislava Zibury, zábavný pořad Úsměvy Jaromíra Hanzlíka a další.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru