Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Městská policie Cheb přijala v neděli v odpoledních hodinách oznámení, že na lávce v Dyleňské ulici přelezl muž zábradlí a vše nasvědčuje tomu, že chce skočit do kolejiště. 

K lávce byly okamžitě vyslány dvě hlídky. Obsluha kamerového systému mezitím monitorovala mužovo chování.

"Po příjezdu na místo uviděli strážníci muže, který se chystal ke skoku. Snažili se s ním navázat rozhovor, ale vůbec nereagoval. Dvěma strážníkům se podařilo zachytit ho za paže, a bránit mu tím ve skoku. Muž se snažil ze sevření několikrát vyškubnout, ale strážníci naštěstí drželi pevně," uvedl ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

Městsku policií byla na místo přivolána také zdravotnická záchranka a Policie ČR. Muž byl poté vytažen zpět na lávku a následně předán zdravotníkům.

"Našim strážníkům se díky rychlému a obětavému jednání podařilo zachránit lidský život," dodal na závěr ředitel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru