Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - S poněkud neobvyklou prosbou o pomoc se v pátek kolem druhé hodiny odpoledne na operační středisko městské policie obrátil muž, kterému vypadly z ruky klíče od vozidla tak nešťastně, že skončily v kanálu.

Strážníci po příjezdu na místo vyhrnuli rukávy, odklopili mřížový poklop, a po zvážení všech možných i nemožných řešení se hlídka takticky rozdělila. Jeden ze strážníků, zpravidla to bývá ten služebně mladší, protože zkušenosti jsou zapotřebí, nebo ten užší v ramenou, vlezl do kanálu a předmět z temného dna vytáhl. Druhý člen hlídky ho pro jistotu jistil.

Zachráněné klíče byly předány zpět do rukou rozzářenému majiteli a poklop byl vrácen na své místo. Nebývá to časté, ale i s takovými situacemi se strážníci při výkonu služby setkávají. 

FOTO

Foto: MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru