Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

Obviněný muž se měl od druhé poloviny září letošního roku do pondělí 30. října letošního roku na území Karlových Varů dopustit krádeží nejméně v šesti případech.

"V prvním případě měl vstoupit do domu, ve kterém si všiml uzamčeného jízdního kola. Zámek, kterým bylo jízdní kolo zabezpečeno, měl poškodit a jízdní kolo z domu odcizit. O pár dní později měl vstoupit do panelového domu. V přízemí vstoupil do neuzamčené místnosti, ve které se nacházela jízdní kola. U dvou jízdních kol překonal jejich zabezpečení a z panelového domu je odcizil," posal policejní mluvčí Jan Bílek.

Ve druhé polovině října měl opět navštívit jeden z panelových domů. Poté přistoupil k jedné sklepní kóji, u které poškodil zámek. Následně se dostal do vnitřních prostor kóje, ze které odcizil jízdní kolo a z místa odešel.

"Poslední krádeže se měl muž dopustit v pondělí 30. října letošního roku kolem druhé hodiny ranní. Přistoupil k zaparkovanému vozidlu značky Škoda, do kterého se následně dostal neuzamčenými dveřmi. Vozidlo prohledal a odcizil z něj dva páry bot, nabíjecí kabel či startovací kabely," uvedl k dalšímu případu mluvčí.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 100 tisíc korun. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru