Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V Karlovarském kraji bude opět fungovat zubní pohotovost ve všedních dnech. Od 1. prosince ji bude zajišťovat společnost Fitdent s.r.o. v Chebu a MDDr. Miroslav Dušek v Ostrově. Víkendový provoz zubních pohotovostí zůstává beze změny. 

„Po měsících vyjednávání a díky vytrvalé snaze mohu s radostí oznámit, že se nám podařilo najít zubní lékaře, kteří jsou ochotni poskytovat potřebnou péči i ve všedních dnech. Veřejnou zakázku na zajištění zubní pohotovosti jsme vyhlásili opakovaně a bez úspěchu, napotřetí se to konečně povedlo a dohodli jsme se se dvěma subjekty. Jeden z nich sídlí v Chebu, druhý v Ostrově, což je z hlediska dostupnosti téměř ideální rozmístění pro všechny obyvatele regionu,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Zubní pohotovost ve všední dny bude v provozu od pondělí do pátku v časovém rozmezí 15–18 hodin. V pondělí a ve středu budou sloužit lékaři ze společnosti Fitdent s.r.o. na adrese 17. listopadu 302/22, 350 02 Cheb. V úterý, čtvrtek a pátek se pacienti s akutními obtížemi mohou obracet na MDDr. Duška. na adrese Jáchymovská 225, 363 01, Ostrov.

Víkendová zubní pohotovost včetně státních svátků funguje v Karlových Varech v budově vedle areálu Nemocnice Karlovy Vary vpravo (přístup ze Zbrojnické ulice), v Sokolově v areálu nemocnice a v Chebu ji poskytují zubaři ve svých ordinacích dle rozpisu, který je uveřejněn na webu kraje. 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru