Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý děti z kroužku Mladý strážník navštívily naše operační a informační středisko, které se nachází nedaleko krajského úřadu v budově hasičů. Sem chodí vaše telefonické dotazy i oznámení a z tohoto místa vysílají strážníci hlídky tam, kam je potřeba.

Chlapci a děvčata si mohli prohlédnout vybavení včetně kamerových bodů i jejich funkce. Je jasné, že školáky nejvíce zajímalo, jak moc se dají kamerové obrazy přiblížit. Strážníci jim také vysvětlili, jak funguje tzv. pult operátora, na který jsou napojené hlídané objekty a také co se stane v případě, že čidla zaznamenají nežádoucí pohyb. Nechyběl ani nácvik oznamování na tísňovou linku. Děti si určitě odnesly zajímavé zážitky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru