FOTO: ŘSD ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na prvním mostě u Kfel na silnici I/20 ve směru na Plzeň osadilo Ředistelství silnic a dálnic (ŘSD) římsové lícové prefabrikáty, dále probíhá sanace podhledu mostovky, opěr a sanace úložných prahů, repase ocelových ložisek a terénní úpravy v okolí mostu. Na druhém mostě se dodělávají bednění příčníků, které se koncem týdne žačně betonovat. Dále se montují výztuže spřažené desky.

"Řidiči místem projedou po souběžné objízdné trase s kyvadlovým provozem řízeným semafory. Zprovoznění mostů plánujeme do konce roku. Zhotovitelem obou staveb v celkové hodnotě 47,7 mil. Kč je společnost LIZDROJ s.r.o.," píše ŘSD.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru