Tento svetr měl muž na sobě. Foto: PČR
Karlovy Vary

Sokolovsko – V pondělí 13. listopadu letošního roku kolem půl páté ráno došlo na železniční trati poblíž Oloví na Sokolovsku ke srážce vlaku, jedoucího ve směru z Oloví na Hřebeny, a osoby ležící v kolejišti. Po totožnosti osoby nyní policisté pátrají a vyzývají veřejnost, zda nemůže poskytnou potřebné informace.

Při střetu utrpěla osoba zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla.

Muž měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem (černé a bílé pruhy) značky Southern Territory, modré tričko značky Identic, šedé kalhoty značky HM s černým páskem, červené spodní prádlo (trenky) a tmavě modré ponožky.

„Muž měl na levé ruce, konkrétně na hřbetu u palce, menší tetování ve tvaru srdce," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva a dodal: „V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo muže dosud neznámé totožnosti dle přiložených fotografií jeho oblečení nepozná či nepohřešuje. Jakékoliv informace, které kriminalistům pomohou při zjištění totožnosti muže, je možné předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně."

 

Toto oblečení měla oběť na sobě. Foto: PČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru