Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští policisté pátrají po pohřešované 16leté dívce z Chebska, která je přibližně 160 cm vysoké štíhlé postavy, má dlouhé černé vlasy a hnědé oči.  

Další informace k pohřešované dívce naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Dívka měla v neděli 26. listopadu letošního roku v ranních hodinách odejít z Dětského domova Mariánské Lázně. Na sobě měla mít černou zimní bundu a světle modré rifle. Mobilní telefon u sebe nemá. Dívka neužívá žádné léky a neměla by být v ohrožení života. 

"V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," žádá veřejnost policejní mluvčí Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru