Ilustrační foto
Karlovy Vary

Fyzicky napadl ženu
KARLOVARSKO – Nyní mu hrozí až tříleté vězení. 

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání devatenáctiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. 

"Podezřelý muž měl mít na začátku měsíce června letošního roku krátce po patnácté hodině v Karlových Varech konflikt s třiatřicetiletým mužem. Toho si měla všimnout přítelkyně třiatřicetiletého muže, která mu z domu vyběhla na pomoc. Třicetiletá žena se pokusila pomoct svému příteli, přičemž jí měl devatenáctiletý muž, se kterým se znala, fyzicky napadnout údery pěstí do hlavy," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Napadená žena utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření v Karlovarské krajské nemocnici. Poté byla ženě vystavena pracovní neschopnost až do konce července letošního roku.

V případě prokázání viny hrozí devatenáctiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru