Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Strážníci začali seniorům v Chebu rozdávat bezpečnostní balíčky v rámci projektu Městské policie Cheb „Bezpečí pro naše seniory“. Balíčky byly finančně podpořeny dotačním programem na podporu aktivit v oblasti prevence kriminality Karlovarského kraje.  

Balíčky obsahují brožurku se základními informacemi z oblasti osobního bezpečí, kartičku s informacemi pro rychlou zdravotní službu i prostředky k osobní ochraně.

"Městská police Cheb si váží našich seniorů, kteří mají mnoho životních zkušeností i moudrosti a všichni bychom se od nich mohli mnohému přiučit. Bohužel senioři jsou pro svůj věk častým cílem pro mnoho darebáků a podvodníků. Věříme, že díky našemu projektu již tak snadným cílem nebudou," informuje ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru