Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou dvaatřicetiletých mužů z Chebska, které obvinili ze spáchání přečinu krádeže. 

"Obvinění muži měli v první polovině srpna letošního roku krátce před půl pátou hodinou odpolední vstoupit do podzemních garáží. Tam si všimli dvou elektrokol, které byly zabezpečeny a přikryty plachtou. Tu odstranili a zabezpečení kol poškodili. Obě kola následně odcizili a odešli z prostor garáží. Při odchodu si jich všiml pozorný třiačtyřicetiletý cizinec, kterému bylo divné, že obvinění muži vedou dvě kola, která jsou k sobě uzamčená. Následně je okřikl, přičemž se toho dvaatřicetiletí muži zalekli, kola odhodili a z místa ihned utekli. Třiačtyřicetiletý muž šel k odhozeným elektrokolům, u kterých počkal do příjezdu policejní hlídky," popsal krádež policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním způsobili škodu přibližně 70 tisíc korun. V případě prokázání viny oběma mužům hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byli za krádeže v minulosti pravomocně odsouzeni. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru