Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Městská policie ve spolupráci s Odborem sociálních věcí a zdravotnictví systematicky provádí kontroly mezi lidmi bez domova, zvláště v této době, kdy teploty klesají hluboko pod bod mrazu. Tyto kontroly nejsou jen o dodržování předpisů, ale také o poskytování pomoci a informací pro lidi, kteří v těžkých podmínkách přežívají.

Během těchto kontrol městská policie aktivně nabízí možnosti, jak bezpečně přečkat náročné období chladu, a zároveň informuje o dostupných pomocných službách. Zajímá se o zdravotní stav a zabezpečuje, aby lidé bez domova měli přístup k nejnutnějším zdravotním službám.

"Chtěli bychom touto cestou apelovat na veřejnost k větší všímavosti vůči svému okolí. Pokud spatříte někoho ležet nebo netečně sedět v těchto náročných podmínkách, můžete takovou osobu oslovit a zjistit, zda je v pořádku. V případě jakýchkoliv obav nebo naléhavých situacích, neváhejte kontaktovat tísňovou linku městské policie, která provede odpovídající prověření a zajistí potřebnou pomoc. Společným úsilím můžeme zaručit, že nikdo nezůstane bez pomoci v tvrdých zimních podmínkách," žádá veřejnost ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru