Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

"Obviněný muž měl na konci dubna letošního roku v dopoledních hodinách ve dvou případech potkat v ulicích Březové na Sokolovsku jemu známou jednačtyřicetiletou ženou. Po chvíli jí měl začít vulgárně urážet a následně jí začít vyhrožovat fyzickým napadením, které umocnil tím, že před ženou napřahoval rukou. Následně měl z místa odejít, přitom z kalhot vyndat penis a začít močit na silnici," popsal jednání muže policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Začátkem května měl přistoupit k domu na Březové a začít vulgárně urážet osmačtyřicetiletou ženu stojící na balkoně. "I v tomto případě měl ženě začít vyhrožovat fyzickým napadením, zároveň naznačoval, že po ní hodí lahev od piva, kterou držel v ruce. Nakonec lahev rozbil o zem na nedalekém parkovišti a z místa odešel," dodal mluvčí.

Třiatřicetiletý muž byl následně policisty zadržen. V případě prokázání viny hrozí muži, který byl vzat do vazby, trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru