Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - O tom, jak dokáže být noční služba náročná, ví každý strážník. Jako příklad přinášíme informace z noční služby, která započala v úterý 14. května. Strážníci řešili sedm oznámení od občanů a tři z městského kamerového systému. 

Začneme závažnými oznámeními. Náš kamerový systém zachytil výtečníka, který se na lávce na Švédský vrch nepohodl se svojí přítelkyní a spor řešil fyzickým napadením. Tento incident byl monitorován městskými kamerami. Strážníci po uklidnění agresora a ukončení úkonů předali celou věc pro podezření ze spáchání trestné činnosti Policii ČR.

U dalšího šlo o pobudu, který si vyhlédl jako terč své odvahy pítko na pěší zóně a reklamní poutač. Do příjezdu strážníků jim pár minutek dokazoval svou převahu. Celý jeho statečný výkon byl monitorován městským kamerovým systémem a následně předán správnímu orgánu.

Třetí oznámení z kamerového systému bylo o osobě na autobusovém nádraží, které se netýkalo protiprávního jednání, ale u osoby bylo podezření na zdravotní problémy, což se nepotvrdilo.

Oznámení od občanů se týkala nezajištěného vozidla, grilování, a tak jako každý den i špatného parkování.

Strážníci na noční směně dále provedli dvanáct kontrol chebských problémových zákoutí a kontrolu osmi závadových osob.

Městská policie Cheb děkuje všem občanům a návštěvníkům našeho města za ohleduplné a slušné chování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru