Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku osmačtyřicetiletému muži z Karlových Varů.

"Podezřelý muž měl v pondělí 6. května letošního roku krátce po deváté hodině přijít před jednu ze středních škol v Karlových Varech, kde si všiml zaparkovaného vozidla značky Hyundai. Následně do neuzamčeného vozidla vnikl a prohledal vnitřní prostor. Poté z něj odcizil mobilní telefon, platební kartu, finanční hotovost, osobní doklady či klíč k jinému vozidlu. Dále si všiml odloženého batohu, ve kterém byla další platební karta či osobní doklady, který také odcizil a z místa odešel. O pouhé dva dny později měl u dalšího zaparkovaného vozidla přineseným nářadím poškodit skleněnou výplň u zaparkovaného osobního automobilu značky Mitsubishi. Z vozidla odcizil batoh, ve kterém byl mobilní telefon a příslušenství k němu," popsal řádění zloděje policejní mluvíč Jan Bílek.

Na konci měsíce května letošního roku měl poškodit skleněnou výplň u dalšího zaparkovaného vozidla. Do toho vniknul, ale nic neodcizil a z místa odešel. Poslední krádeže se podezřelý muž dopustil ve čtvrtek 30. května letošního roku krátce před šestou hodinou ranní. V pořadí u čtvrtého zaparkovaného vozidla taktéž poškodil jedno z oken, čímž následně vstoupil do vozidla značky Renault. To prohledal a odcizil z něj kabelku. 

Svým jednáním způsobil škodu přibližně 25 tisíc korun. 

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru