Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - První červen každoročně patří dětem. V sobotu se facebookové a instagramové profily jen hemžily fotkami dětských tváří, včetně toho našeho a jeden by řekl, že i v karlovarských ulicích bude i díky nepříznivému počasí vládnout poklidný život.

Tato domněnka však trvala zhruba do jedné hodiny odpoledne, než si všímavý oznamovatel povšiml incidentu mezi dospělými, ke kterému mělo docházet na Varšavské ulici. A strážníci k němu, ač neradi, byli telefonicky „přizváni“.  Ono totiž řešit partnerské neshody, to není jen tak. A tím spíš, když se jedná o rozzlobenou ženu, která přetáhla svého mužského deštníkem. Vyslaná hlídka, složená ze dvou statných strážníků se lehce orosila, mlčky polkla a vydala se na místo činu.

Po příjezdu strážníci s nejvyšší opatrností začali zjišťovat, proč vlastně k této situaci došlo a bedlivě pozorovali ženu, přesněji řečeno její ruce, ve kterých pevně svírala deštník připravený k okamžitému použití. Naštěstí se hlídce podařilo diplomaticky spor mezi partnery na chvíli vyřešit a ti se pokojně rozešli. Pro jistotu každý jiným směrem. Během celé události naštěstí nebyl nikdo zraněn.

MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru