Protihlukové stěny zlepší životní prostředí obyvatel přilehlých ulic. Foto: ŘSD Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Dalovice – Na silnici I/13 v km 1,150 – 1,950 realizuje Ředitelství silnic a dálnic Karlovarského kraje dvě protihlukové stěny v zastavěném území obce Dalovice – Karlovy Vary. Aktuálně probíhají práce na osazování pohltivých betonových panelů.

„Chráněnou lokalitu tvoří přilehlá obytná zástavba ul. U Hřbitova a ul. Horní. Tímto opatřením zlepšíme životní prostředí obyvatel a snížíme hladinu akustického hluku," informuje ŘSD Karlovarského kraje na sociálních sítích.

Jaké jsou parametry protihlukového opatření chránícího obyvatele ulice U Hřbitova, tj. levé strany ve směru Karlovy Vary – Dalovice? Délka: 238 m v ose stěny, výška: 2 m – 3 m.

A u protihlukového opatření z druhé strany, tedy u ulice Horní jsou následující: délka 96,08 m v ose stěny a výška 2 m – 3,50 m.

Provoz v místě stavby je veden v omezeném režimu 1+1 při uzavírce pomalého jízdního pruhu z každé strany. „Levou stranu bychom měli uvést do provozu koncem tohoto týdne," dodává ŘSD Karlovarského kraje.

Zhotovitelem za 9,84 mil. Kč (bez DPH) je společnost KV Realizační s. r. o.

Foto: ŘSD Karlovarského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru