Odsouzení z výstupního oddělení kynšperské věznice upravili lesní stezku mezi dvěma obcemi. Foto: Vězeňská služba ČR
Karlovy Vary

Kynšperk nad Ohří – Spolupráce kynšperské věznice s obcí Kaceřov nese první ovoce. Odsouzení z výstupního oddělení kynšperské věznice se v rámci extramurálních aktivit podíleli na zpřístupnění poslední etapy lesní stezky   mezi obcemi Kaceřov a Horní Pochlovice.

„Vyklestili náletové dřeviny, usadili odpadní trubky a zpřístupnili tak terén. Tuto pomoc ocenili zejména maminky s dětmi, které nyní mohou cestu bezpečně využít k procházce mezi oběma obcemi a vyhnout se tak hlavní komunikaci," uvedla Vězeňská služba ČR na sociálních sítích.


Spolupráce věznice s obcí Kaceřov započala letos v březnu s cílem pomoci při revitalizaci obce. Odsouzení muži tak budou vypomáhat s údržbou a zvelebováním travnatých ploch, s terénními úpravami, malířskými a natěračskými pracemi a vším, co je v obci potřeba.

 

Foto: Vězeňská služba ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru