Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na silnici I/13 mezi Karlovými Vary a Borem opravuje Řediteství silnic a dálnic (ŘSD) více než 3 kilometry dlouhý úsek vozovky. Začátek úseku je v místě křížení s místní komunikací na konci mostního objektu ev.č.13-003.2 (provozní staničení km 0,982) a konec úseku je v km 4,058 za mostním objektem ev.č.13-004a.2. Doprava je svedena do pravého jízdního pásu (ve směru Karlovy Vary) v režimu 1+1.

Jedná se o souvislou údržbu stávající komunikace I/13. V rámci stavby proběhne výměna obrusné vrstvy, obnova nezpevněných krajnic, doplnění a výměna zádržného systému a pročištění odvodnění.

Opravu provádí společnost Silnice Topolany a. s. za 17,49 mil. Kč (bez DPH). K uvedení stavby do provozu by mělo dojít 08/2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru