Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Byla sobota a blížila se desátá hodina večerní, když se pozornost hlídky zaměřila na vozidlo, které stálo na Moskevské ulici a to částečně chodníku a částečně na přechodu pro chodce. To samozřejmě strážníci nemohli nechat samo sebou a vydali se zjistit, kdo je za volantem.

Než však stihli dojít k autu, oslovil je jakýsi pán s komentářem, že měl s posádkou vozidla konflikt, protože si jeho nevhodný způsob parkování nafotil. Na vlastní uši pak hlídka slyšela, jak posádka auta, ve vyváženém složení muž a žena, začala být na pána verbálně agresivní. Jelikož se schylovalo i ke konfliktu fyzickému, vyzvala hlídka řidiče, aby zůstal u auta a nepřibližoval se k pánovi. Výzva však úplně nepadla na úrodnou půdu, řidič ve svém jednání pokračoval, proto musela hlídka zakročit a za použití hmatů a chvatů byly jeho ruce během krátké chvíle ozdobeny stříbrnými náramky.

Vzhledem k tomu, jak se agresivní řidič choval, provedli strážníci orientační dechovou zkoušku, která přinesla pozitivní výsledek. Na místo byli přivoláni policisté a ti navíc lustrací v informačním systému zjistili, že se jednadvacetiletý cizinec na území České republiky nachází nelegálně a tak dorazila také hlídka cizinecké policie, která si ho převzala k dalším úkonům.  

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru