Rodina při nehodě z 15. června přišla o vůz, jediný živitel rodiny se stále léčí. Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj – Po vážné dopravní nehodě, která se stala 15. června na silnici z Karlových Varů směrem na Počerny, stále zůstávají účastníci nehody vážně zraněni. O následcích dopravní nehody informuje Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje s tím, že se rodina účastníka nehody dostala do nelehké životní situace.

„Vznikla proto iniciativa, která prostřednictvím nadace otevřela veřejnou sbírku na pomoc zasažené rodině," informují hasiči na sociálních sítích. Informace o sbírce najdete ZDE. Hasiči, kteří taktéž u nehody zasahovali, prosí o sdílení této výzvy, aby se dostala k co nejvíce lidem. 

Jak situaci rodiny sbírka popisuje? Nehodu naštěstí všichni přežili, ale zotavení po operacích bude trvat dlouho. Členy rodiny čekají náročné rehabilitace a finančně náročná pomoc psychologů, aby měli šanci na normální život do budoucna. „Událost všechny zcela vyčerpala i proto, že děti byly léčeny v nemocnicích v různých městech, zatímco tatínek byl hospitalizován v jiném městě. Maminka musela za pomoci známých pendlovat mezi těmito nemocnicemi a zároveň se starat o zbylé děti doma. Pomozme této rodině, aby děti měly šanci na normální život."

Rodina potřebuje 8místný automobil, který by jim pomohl s každodenními potřebami, jako jsou nákupy a doprava za léčením a rehabilitacemi. Kvůli nehodě přišli o auto, které tatínek používal k dopravě do zaměstnání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru