Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarské farmářské trhy představí v pátek 26. července vertikální farmu mikrozeleniny a bylinek. Farma ze Staré Role uspěla v letošní soutěži Regionální potravina, používá pouze ekologické postupy a kvalitní semena a v nabídce má dvacet druhů mikrozeleniny a bylinek. 

Na prostranství před Tržnicí ve Varšavské ulici dorazí i další oceněný účastník soutěže Regionální potravina - farma Poustka - drůbežárna Zephyr, jejíž tradice sahá až do roku 1994 a na městských trzích u  ní zákazníci nakupují drůbež a vejce osm let. Další stánky zaplní pěstitelé ovoce a zeleniny a jiní oblíbení prodejci.

Pořadatelem městských farmářských trhů je společnost KV City Centrum. Prodej bude zahájen v 9 hodin a ukončen s vyprodáním zásob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru