Reprofoto video: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté od května letošního roku pátrali po pětatřicetiletém muži z Karlových Varů, na kterého byl vydán Okresním státním zastupitelstvím v Sokolově předchozí souhlas se zadržením ve věci znásilnění, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Tohoto jednání se měl muž dopustit v první polovině letošního roku v Chodově na své bývalé osmadvacetileté přítelkyni.

"Pátráním se usilovně zabývali i policisté z obvodního oddělení Sokolov – město. Po provedených šetřeních a na základě získaných poznatků policisté zjistili, že hledaný pětatřicetiletý muž by se měl ukrývat v bytové jednotce v Sokolově. V první polovině července letošního roku policisté vstoupili do panelového domu v Sokolově a následně i do bytové jednotky, kde se opravdu nacházel pětatřicetiletý hledaný muž. Toho policisté na místě okamžitě zadrželi a poté převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům. Při zadržení nědošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku," popsal akci policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po provedených úkonech byl pětatřicetiletý muž eskortován přímo do věznice.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru