Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Pro tvořivé děti, které se nechtějí o prázdninách nudit a chtějí si vyzkoušet i méně obvyklé výtvarné aktivity a techniky, připravila Galerie umění Karlovy Vary sérii výtvarných dílen. Ty se konají v Becherově vile ve vybrané dny v dopoledních i odpoledních hodinách. A dveře jsou otevřeny také dospělému doprovodu.

Série výtvarných dílen, která probíhala v červenci v Interaktivní galerii Becherova vila, se bude opakovat i v srpnu. Těšit se můžete opět na kreativní tvoření na motivy probíhající výstavy s recepturou přípravy inkoustů, dílnu inspirovanou samotnou Vilou Becher nebo na workshop, kde se naučíte míchat koupelové soli. Akce probíhají vždy od 10 do 12 hodin a od 14 do 16 hodin. Vstupné činí 80 korun a pro doprovod 20 korun. Podrobný program včetně termínů najdete na webu Galerie umění Karlovy Vary. Info lze získat také na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonním čísle 734 788 029.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru