Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovararsko - Řidič skútru se vydal na cestu domu po méně frekventované silnici pod vlivem alkoholu. Do cíle ale nedojel. Po projetí zatáčky nezvládl řízení, dostal smyk a skončil pod svodidly.


Po příjezdu policistů se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,65 promile. Se svým zraněním byl muž následně převezen do karlovarské nemocnice.

"Řidiči, samozřejmě je nutné dbát v tomto teplém počasí na pitný režim, ale pokud v rámci toho popíjíte i alkoholické nápoje, tak poté nesedejte jako řidiči do vozidel či na skútry, může to skončit fatálně. Neohrožujete jen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu a i na skútru můžete způsobit smrtelnou dopravní nehodu.
Nyní to naštěstí dopadlo „dobře“. Život máme jen jeden, tak s ním nehazardujte," varuje policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru