Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Ostrov - Dnes krátce po deváté hodině dopoledne přijali operátoři na tísňové lince oznámení o požáru bytu v sedmipatrovém domě v Ostrově.

Při příjezdu prvních jednotek na místo události předával dispečink Zdravotnické záchranné Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje na operační středisko hasičů hovor příbuzného jednoho z obyvatel domu s informací, že není možné opustit dům a kouř začíná pronikat do dalších bytů. Evakuováno bylo 15 osob z toho 13 zachránili hasiči pomoci vyváděcích masek. Čtyři dospělé a čtyři děti jsme předali kolegům ze Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje k ošetření. Po kontrole a odvětrání se obyvatelé bytového domu mohli vrátit zpět. Na místě události zasahovalo deset jednotek hasičů a byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Celková škoda způsobená požárem a jeho příčina jsou předmětem vyšetřování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru