Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Mít v týmu pracovitého člověka je snem každého zaměstnavatele. No ne? Někdy však nastanou situace, kdy je tato dovednost krapet nežádoucí. Přesně tenhle případ se stal minulý týden v úterý ráno, kdy si operátor prostřednictvím kamerového systému povšiml jakéhosi muže s vozíkem, který se z ničeho nic objevil u sochy Tomáš G. Masaryka stojící na stejnojmenné ulici.

Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, neboť se u sochařského umění zastaví kde kdo. Jenže tenhle týpek u ní nejdříve chytal lelky, potom chvíli rozjímal a následně začal fušovat stavařům do řemesla. Z vozíku vyndal blíže neurčené desky a ty začal pokládat na stávající zídku. Chápeme, že žádný učený z nebe nespadl, ale jsme celkem rádi, že nepoužil žádnou spojovací hmotu. Tím ale jeho pracovitost neskončila, než dorazila hlídka na místo, pustil se do úklidu okolo vodních fontánek. To je ovšem chvályhodné! Hlídka mu doporučila, aby si všechny zbytky desek posbíral, naložil zpět do vozíku a jel své stavařské umění ukázat třeba brouku Pytlíkovi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru