Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Chytit prodejce parfémů není pro strážníky nic jednoduchého, protože v momentě, kdy tito lidé zahlédnou uniformu, zmizí raketovou rychlostí jak výplata z vašeho účtu a když se to přeci jen podaří, lze to považovat za menší zázrak. A minulý týden v úterý se tak stalo.

V odpoledních hodinách se na strážníky obrátily nezávisle na sobě dvě osoby s tím, že jim žena na parkovišti v obchodně správním území vnucuje voňavky. Strážníci tedy vyjeli na místo, a byť jeden z nich měří bez půl milimetru dva metry a ten druhý bez třinácti centimetrů taky, našlapovali zlehounka jako myšky a přistihli ženu přímo inflagranti, někteří z vás už to možná zažili. No, v našem případě to bylo tehdy, když nabízela parfémy osobě sedící v autě. Do teď nevíme, jestli byla víc překvapená žena, že ji strážníci chytili, nebo strážníci, že chytili ženu. Následovalo prokázání totožnosti a kromě neudaných voňavek si třiačtyřicetiletá „prodejkyně“ odnesla také poměrně hodnotný pokutový bloček. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru