Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Ve čtvrtek 16. srpna letošního roku proběhlo na Krajském ředitelství policie Karlovarského kraje vyhlášení nejlepšího videa 1. pololetí 2024 v rámci soutěže „Nejlepší důkaz“, jejíž organizátoři hodnotí kvalitu veřejně publikovaných policejních videí.

"Vítězem se stal videozáznam ze zákroku prvosledové policejní hlídky z Chebu ve složení pprap. Martin Lhotka, prap. Lukáš Klášterka, pprap. Daniel Hrbek a pprap. Petr Strolený. Policisté dne 27. března letošního roku zasahovali v Chebu proti ozbrojenému muži. Ten měl v ulicích města vyhrožovat se střelnou zbraní v ruce kolemjdoucím osobám a následně i obsluze v jednom z restauračních zařízení. Více informací případu jsme sdělovali v tiskové zprávě k případu, kde naleznete i vítězné video,"uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková.

Odborná porota soutěže klip vybírala z 16 nominovaných videí a jako klíčový důvod ocenění uvedla profesionalitu zachyceného policejního zásahu.  

Vítězný tým si převzal ocenění z rukou poroty za přítomnosti ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje plk. Mgr. Michala Šavrni. „Kolegové při zákroku proti nebezpečnému pachateli prokázali profesionální přístup. Tyto situace nejsou v našem kraji naštěstí příliš časté a i přesto, že se jednalo o nebezpečnou a velmi stresovou situaci, odvedli kolegové velmi dobrou práci. Těší mě, že máme ve svých řadách takové policisty“, uvedl krajský ředitel.  

Hodnocení vítězného videa a další informace najdete také na adrese: https://www.nejlepsidukaz.cz/vysledky-1-kola-2024/

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru