Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - „Dobré ráno, já vás zdravim, mně se přihodila taková věc…mně se podařilo se zabouchnout v chladícím autě…", tahle věta zazněla do ucha operátorovi tísňové linky minulý týden ve čtvrtek v době, kdy ještě sama noc nevěděla, jestli už má skončit, nebo přenechat vládu novému dni. Kdyby někdo náhodou nevěděl, kdy to vlastně bylo, tak hodiny ukazovaly šest minut po čtvrté hodině ráno. 

Po tom, co strážník zjistil od ještě nezamraženého oznamovatele tu nejdůležitější informaci, a sice v jaké ulici se vlastně chladící auto nachází, vyrazila k místu hlídka a po několika málo minutách započala zachraňovací akce. Když strážníci vozidlo našli, otevřeli zabouchnuté zadní dveře. Jsme naprosto přesvědčeni o tom, že ještě nikdy nikdo neviděl strážníky radši než muž, který se v prostoru chladícího auta třásl zimou jak osika. Celkem štěstí, že v posledních dnech i nocích panují poměrně vysoké letní teploty a tak velmi rychle roztál a hned jak přestal drkotat zubama, pověděl strážníkům, jak k této události vlastně došlo. Dobrota sama! Když nakládal věci pro svěžího řidiče, zabouchly se za ním dveře a bylo! Navíc uvedl, že během několika hodin může být chladícím prostoru až minus 18 stupňů a tak měl pochopitelně strach o svůj život. Kdo by neměl! Na svojí sbírku kočičích drápků hlídce přísahal, že už se tam zavírat nebude…to jsme ovšem rádi! (psáno s nadsázkou, muž je v naprostém pořádku)

Text a foto: MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru