Foto zdroj: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kamera, klapka, Dětský filmový a televizní festival Oty Hofmana po šestapadesáté… Je to tu! V závěru měsíce září budě město Ostrov opět patřit tradičnímu dětskému filmovému festivalu. Letošní ročník přináší také premiéru očekávaného snímku Amerikánka, která se odehraje za účasti hereckých hvězd v Thermalu v Karlových Varech. A právě tam můžete být i vy. 

Tvůrce filmu Amerikánka Viktor Tauš film popisuje jako skutečný příběh desítek tisíc dětí, které vyrůstaly v dětských domovech v komunistickém Československu. Vypráví ho jako gejzír pestrých vzpomínek plných barev, života a snů. A právě také děti vyrůstající v dětských domovech se představí v rolích herců v tomto snímku. 

Premiéru filmu Amerikánka, ke kterému vznikl i divadelní „živý trailer“ s názvem Snowflakes, mohou diváci vidět dne 23. 9. 2024 od 16:30 hod. v hotelu Thermal. Vstupenky je možné zakoupit zde. Premiéry se zúčastní kormě herců také speciální hosté a po projekci bude následovat beseda. 

Kompletní program 56. ročníku dětského filmového festivalu a jeho velmi bohatý doprovodný program je umístěn na webu

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru