Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Karlovarský kraj prodává nemovitý majetek v katastrálním území Toužim - areál bývalého Domova pro mládež. 

Hlavní objekt je zděný v půdorysu ve tvaru U, s valbovou střechou, podsklepený, se třemi nadzemními podlažími. V budově se nachází zázemí odborného výcviku pro obor kuchař - číšník, jídelna a technické prostory. Ve zbývající části jsou pokoje pro mládež. Kromě tohoto je v budově samostatný byt pro správce objektu. Na objekt navazují garáže s dílnami. Přístup je po zpevněné komunikaci.

Na domov mládeže navazuje pozemek umístěný před objektem, který byl využíván jako park a veřejné prostranství. K domovu přiléhá zahrada, kde se nacházejí tři skleníky, ty původně sloužily pro odborný výcvik oboru zahradník. K objektu jsou napojeny inženýrské sítě - elektřina, vodovod, kanalizace a plyn. Areál se nachází téměř v centru města. V blízkosti je dostupná veškerá občanská vybavenost. Objekt je ideální pro jakýkoliv podnikatelský záměr se širokým spektrem využití.

Kupní cena je ve výši aktuálního znaleckého posudku. V případě zájmu o prohlídku je možné kontaktovat Ing. Zuzanu Vaněčkovou, a to na telefonním čísle 736 650 103 nebo prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru