FOTO: ŘSD ČR
Karlovy Vary

Bor - V pondělí 26. 8. 2024 zahájí Ředitelství silnic a dálnic opravu více jak 4 kilometry dlouhého úseku vozovky na silnici I/13 u Boru. 

"V rámci stavby provedeme výměnu asfaltového souvrství krytu vozovky, svodidel a dopravního značení. Dále pročistíme a obnovíme odvodňovací prvky a prodloužíme přejezdy středního dělícího pásu na délku 60 m," uvedla mluvčí z ŘSD Kamila Zahálková.

Doprava bude svedena do levého jízdního pásu (ve směru Karlovy Vary – Ostrov) v režimu 1+1. Řidiči však musí počítat s úplnou uzavírkou sjezdu/nájezdu na Bor. Zprovoznit usek plánuje ŘSD v listopadu 2024.

Zhotovitelem opravy je sdružení firem EUROVIA CZ a. s. a Silnice Topolany a. s. s cenovou nabídkou 48,20 mil. Kč (bez DPH).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru