Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Chebska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"V polovině dubna letošního roku měl obviněný muž přijít do jedné z prodejen v Chebu a nakonec odcizit deset kartonů cigaret. O den později měl odcizit dalších patnáct kartonů cigaret, ale tentokrát v prodejně v Pomezí nad Ohří," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V polovině srpna měl kolem 20. hodiny přijít k prodejně smíšeného zboží v Hazlově a po několika minutách odcizit před prodejnou volně odstavené a nezabezpečené jízdní kolo s elektrickým pohonem. Na jízdním kole měl jeho majitel přidělanou brašničku, ve které měl osobní doklady, mobilní telefon a finanční hotovost.

"V pátek 23. srpna byl obviněný muž v Mariánských Lázních, kde si v domě všimnul neuzamčených dveří do bytové jednotky. Měl tak do bytu vstoupit a odcizit z něj peněženku a finanční hotovost," pokračoval dále mluvčí.

Tímto svým jednáním měl jednatřicetiletý muž způsobit celkovou škodu přibližně 130 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru