Reprofoto video: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V neděli 25. srpna letošního roku prováděli policisté z Odboru služby dopravní policie, oddělení silničního dohledu, dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, přičemž se zaměřili měřícím zařízením na kontrolu nad dodržováním dovolené rychlosti.

"Policejní vůz v civilním provedení krátce před desátou hodinou dopolední na pozemní komunikaci číslo I/6 z Karlových Varů směrem na Prahu předjel ve vysoké rychlosti motocykl značky Kawasaki. Hlídka dopravních policistů řidiči naměřila rychlost 153 km/h v místě, kde byla nejvyšší povolená rychlost 90 km/h. Z tohoto důvodu se policisté za motocyklem vydali a předepsaným způsobem ho zastavili," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Čtyřicetiletý řidič motocyklu se následně podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. 

"Policisté na místě sepsali s řidičem motocyklu oznámení o přestupku, které bude předáno příslušnému správnímu orgánu k dalšímu projednání. Dále mu na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu," dodal na závěr mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru