Foto: Destinační agentura Krušné hory
Karlovy Vary

Krušné hory – Velká fotografická soutěž pro letošní rok, kterou každoročně vyhlašuje Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. právě skončila, a teď přichází čas pro hlasování! Můžete se stát porotci a rozhodnout, která z fotografií si zaslouží cenu sympatie.

Letos se sešlo úžasných 121 snímků, které zachycují krásy Krušných hor i podhůří. Ty nejlepší, které splňují všechny soutěžní požadavky, se stanou součástí kalendáře Krásy Krušnohoří 2025. „Ani ostatní fotografie nepřijdou zkrátka – všechny si můžete prohlédnout v našem albu na Facebooku a dát jim svůj hlas,“ vysvětluje za destinační agenturu Petra Petrlíková.

Na profilu "Krušné hory – Volný čas a turistika" najdete album CENA SYMPATIE – Velká fotografická soutěž 2024 plné těchto nádherných fotografií. Hlasujte pro své favority a rozhodněte, kdo si odnese cenu sympatie. Můžete podpořit kolik fotek chcete.

Vítěz s nejvyšším počtem lajků získá odměnu v hodnotě 5 000 Kč, která zahrnuje výlet s Offroad safari a jízdu na Zipline na Klínech.

Hlasovat můžete až do 30. listopadu 2024. Neváhejte a pojďte s námi vybrat tu nejkrásnější fotografii, která si získá srdce všech!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru