Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Strážníci z Chebu pravidelně absolvují kurzy první pomoci. Důležitost těchto kurzů se opět prokázala. V neděli ve večerních hodinách přijala městská policie oznámení o zraněné osobě v ulici Březinova.

Strážníci na místě zjistili muže, který měl na hlavě silně krvácející zranění. Ihned započali s poskytováním první pomoci a na místo si přivolali ZZS. Přivolaní zdravotníci muže následně převezli do chebské nemocnice.

V mnoha případech, ve kterých je v ohrožení lidský živit nebo zdraví, jsou naši strážníci na místě jako první. Připravenost strážníků poskytnout první pomoc je proto nezbytná. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru