Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání zločinu krádeže a přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. 

"Obviněný muž měl v pondělí 2. září letošního roku krátce po půlnoci v Karlových Varech u jednoho z domů poškodit skleněnou výplň, kdy následně vnikl do vnitřních prostor prodejny se sportovním vybavením. Uvnitř měl prohledat pokladny, ze kterých odcizil finanční hotovost. Dále měl odcizit jedno elektrokolo, jedno jízdní kolo a z prodejny odešel," popsal první případ policjení mluvčí Jan Bílek.

O pouhý den později měl v Karlových Varech vniknout do jedné z heren. Prohledal prostor baru, kde ze zdi vytrhl připevněný trezor. Dále odcizil finanční hotovost, téměř 40 krabiček cigaret a dva počítače. Na baru našel klíč, kterým si otevřel dveře do chodby vedoucí do skladu. V tom měl z dalšího trezoru odcizit peněženku s finanční hotovostí a z místa utekl. 

"Ve středu 4. září byl čtyřiadvacetiletý muž v Karlových Varech zadržen policisty z obvodního oddělení Karlovy Vary – město. Při osobní prohlídce policisté u muže našli tři plastové sáčky s bílými krystaly o celkové váze téměř 40 gramů, které obsahovaly látku metamfetamin," pokračoval dále mluvčí.

Svým jednáním způsobil na poškozených a odcizených věcech škodu více než jeden milion korun. 

"Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let, neboť svým jednáním způsobil značnou škodu," dodal na závěr Jan Bílek.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru