Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Návštěvníci hokejových zápasů v KV Areně mohou nově zaparkovat na ploše „burzy“. Parkovné bude činit 60 korun za automobil a platba je možná v hotovosti i kartou.

Městská společnost KV City Centrum, která v areálu mezi ulicemi Západní a Bečovská provozuje tradiční nedělní burzu, zprovozněním parkoviště reaguje na omezené parkovací možnosti u rekonstruovaného nákupního centra Varyáda a navyšuje tak kapacitu parkovacích stání v blízkosti KV Areny.

Parkoviště bude otevřené vždy 2 hodiny před začátkem hokejového utkání, zavírat se bude 30 minut po jeho skončení. Vjezd na plochu je ze strany přilehlé čerpací stanice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru