Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Toužim - V neděli 28. července v podvečerních hodinách zasahovali hasiči v prostoru vlakového nádraží v Toužimi. Osobní vlak zde srazil dívku, která zůstala zaklíněná pod koly vlaku. 

Hasiči s pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů dívku za 9 minut od nahlášení na tísňovou linku vyprostili a předali posádce záchranné služby. Vážně zraněnou dívku transportoval do nemocnice vrtulník. Tento týden dívka společně se svojí rodinou navštívila hasiče ze stanice Toužim a poděkovala jim za zásah. Léčba zranění pokračuje, do Vánoc by dívka mohla začít chodit s protézou dolní končetiny. Toužimským hasičům udělalo největší radost, že se dívka během návštěvy i přes takto strašný zážitek umí opět smát.

Hasiči tak zachráněné dívce přejí úspěšnou léčbu a co nejvíce optimismu do dalšího života.

Foto ze zásahu. Foto: HZS Karlovarského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru