Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Cheb - Na tradiční celostátní akci Týden knihoven, letos od 7. do 12. října, se připravuje také Městská knihovna v Chebu. A její "menu"?

Pro děti:

Výprodej vyřazených dětských knih
út 8. 10. od 9 a 10.30 hod. (zadáno pro školy) - Beseda o knize Léto v síti s Petrou Martiškovou 
st 9. 10. od 16 hod. - Sladké počteníčko - čtení dětem z knihy Kouzelné karamelky na dobrou noc od Kateřiny Kubalové
čt 10. 10. od 16 hod. - Popletená pohádka - maňáskové představení
 

Pro dospělé:

po 7. 10. od 18 hod. - SOUčeK (Současná kniha) - čtenářský klub, Dům v blankytně modrém moři, autor: TJ Klune
út 8. 10. od 17.30 hod. - Jižní Amerika pohledem humanitárního pracovníka - přednáška Mgr. Pablo Chacón Gil, Diecézní charita Plzeň
čt 10. 10. od 9 hod. - Virtuální Univerzita 3. věku - zahájení 25. semestru na téma Arménie blízká i vzdálená,  Seznamte se s Kavkazem - 1. přednáška
čt 10. 10. - Putování s Josefem Škvoreckým - procházka Chebem s ukázkami z díla významného česko-kanadského spisovatele, číst budou Martin Žižka a David Zakl, herci plzeňského divadla Dialog. Sraz v 16 hod. před hlavní budovou knihovny (ul. Obrněné brigády 1)
 

Noví čtenáři, kteří se do chebské knihovny v Týdnu knihoven dostaví, si mohou vybavit zápisné na rok zdarma, a ti, kteří snad měli s vrácením knihy nějaké potíže, si naopak mohou požádat o odpuštění upomínek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru