Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Školní rok se naplno rozběhl a strážníci opět po dobu jeho trvání budou navštěvovat mateřské, základní i střední školy, kde s dětmi při přednáškách probírají různé tematické okruhy. Témata, kterým se strážníci ve třídách věnují opravdu pečlivě, patří mezi jedny z nejdůležitějších, nesou jméno šikana, kyberšikana, sebepoškozování, závislosti a další aktuální rizikové jevy. 

A v souvislosti s tím se strážníci z oddělení prevence zúčastnili školení s Mgr. Jaroslavem Šejvlem, Ph.D., který jim při několikahodinové přednášce předal své poznatky vyplývající z dlouholeté praxe i cenné osobní zkušenosti. Školení se zúčastnili strážníci nejen z Karlových Varů, ale také Chebu, Mariánských Lázní, Františkových Lázní, Sokolova, Kraslic, Bukovan, Chodova, Ostrova, Nejdku a také krajská manažerka prevence kriminality. Spolupráce mezi strážníky z Karlovarského kraje tak funguje i v této oblasti a při příležitosti jednodenního setkání si popovídali také o aktivitách, kterým se v průběhu roku věnovali a také naplánovali další preventivní akce. 

Školení proběhlo za podpory dotačního titulu Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru