Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Současné období je spojeno se zvýšeným výskytem respiračních onemocnění. Těžký průběh onemocnění mohou nejčastěji vyvolat onemocnění chřipkou a covid-19. Původci obou těchto onemocnění se přenášejí v kapénkách, šíří se tedy nejvíce kýcháním, kašláním či mluvením.


"I v našem kraji zaznamenáváme nárůst respiračních onemocnění, proto si dovolujeme apelovat na všechny návštěvy, aby bedlivě posoudily svůj zdravotní stav a pokud vykazují příznaky respiračního onemocnění, jako je rýma, kašel, zvýšená teplota nebo byly v kontaktu s akutně probíhajícím respiračním onemocněním, aby svou návštěvu nemocnice odložily. Chráníte tak nejen své blízké, ale i ošetřující personál. Chceme se vyhnout vyhlášení zákazu návštěv, proto prosíme, buďte ohleduplní k našim hospitalizovaným pacientům i personálu, který o ně pečuje. Při návštěvě našeho zdravotnického zařízení doporučujeme nosit ochranu nosu a úst. Děkujeme za pochopení," informuje Karlovarská krajská nemocnice na sociálních sítích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru