Kvalitní vínko, skvělá muzika! Přijďte se o víkendu pobavit na tradiční vinobraní v Lokti
ilustrační foto
Co se chystá

Loket - Již 12. ročník vinobraní se chystá o tomto víkendu na hradě v Lokti. Dvoudenní slavnosti nabídnou bohatý program.

K ochutnání i koupi budou připravena vína od zavedených vinařů z úspěšných předchozích ročníků. "V sobotu začínáme v 10 hodin, končíme ve 20 hodin, v neděli pak od 10 do 17 hodin. Ochutnejte víno krásné barvy, lahodné chuti, folklórní soubor Dyleň vám k tomu zatančí, Cimbálová muzika Morava zahraje.

A kdo chce více, bude tu i mandlovice, burčákem snad nikdo nepohrdne, Stan and Tony Revival vás k tanci svede. To vše tu bude – perly Čech i Moravy od našich vinařů. Na zdraví!" zvou na akci pořadatelé na webových stránkách města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru