Šermíři, ohnivé divadlo, střelba z děla! Horní Hrad se rozloučí s turisty dvoudenní akcí nazvanou Pod palbou
Foto: Horní Hrad
Co se chystá

Horní Hrad - Ukončení turistické sezóny v podobě dvoudenní historické akce s názvem Pod palbou! připravil na následující víkend Horní Hrad.

Po oba dny (sobota 20. a neděle 21. října) bude na hradě k vidění na 50 šermířů ze skupin Bohemica Sanguis, Fechtýři, Mortis, Savioli a Jednota panská. Kromě šermířských soubojů se ale také mohou návštěvníci těšit na ukázky historických palných zbraní skupiny Darkness. Na vlastní uši zažijí, jak hřmí dělo. Četné přednášky o zbraních budou plné dunivých a řinčivých ukázek.

Pro děti i dospělé bude připravena miniškolička práskání bičem spolku Keltoviny. Atmosféru doplní kapela Silbegrim. V sobotu večer se představí Ohnivé divadlo Ignis. V hradním stánku mohou pak návštěvníci ochutnat třeba teplou medovinu nebo výtečné hornohradské víno. Akce začíná v sobotu od 16 hodin a potrvá do 22 hodin. V neděli pak znovu začne v 10 hodin a skončí v 17 hodin.

Vstupné: děti 100,- Kč/dospělí 150,-  Kč/rodina (max 3 děti) 450,- Kč

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru