Ulicemi Karlových Varů projde tradiční průvod s Martinem na bílém koni. Chystá se Svatomartinský jarmark
Ilustrační foto: MMKV
Co se chystá

Karlovy Vary - Část pěší zóny v ulicích Zeyerova a TGM v Karlových Varech ožije v neděli 11. a v pondělí 12. listopadu Svatomartinským jarmarkem.

Vedle řemeslných výrobků a dárkového zboží bude k ochutnání svatomartinská husa, koláčky a jiné laskominy. V neděli 11. listopadu v 11 hodin bude slavnostně otevřeno Svatomartinské víno. Chybět nebude tradiční lampionový průvod v čele s Martinem na bílém koni. Průvod vyjde v 17 hodin od Národního domu směrem k hotelu Thermal, kde se odehrají rytířské souboje a ohnivé vystoupení divadla Ignis. Účastníky průvodu pohostí sv. Martin svatomartinskými koláčky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru